Tango i Stockholm Nyheter
Nyhetsbrev
Newsletter

Feldenkrais i Stockholm

Share on Facebook Tweet

 

FELDENKRAIS  LEKTIONER

ATM  (Awareness Through Movement)

”Att göra det omöjliga möjligt, det möjliga enkelt, och det enkla elegant” 

Moshe Feldenkrais


 Feldenkrais ATM (Awareness Through Movement)

 

 Kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden

Vi jobbar med Awareness Through Movement (ATM) kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden vilket kommer att underlätta för dig att förstå rörelsedynamiken i dans, idrott och vardagens rörelser. 

 

Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod. Metoden handlar om att lära sig hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för tangodansare.

ATT TA MED:
Ta med  filt/badlakan.
Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen.  Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i, extra strumpor/sockor.

  

ANMÄLAN TILL KURS FELDENKRAIS

 Anmälan Terminskurs Feldenkrais

LEKTIONER GES: 27/11, 4/12, 11/12

 


 

PROVA PÅ FELDENKRAIS

Prova på/enstaka lektion. Anmäl dig  till prova-på (klicka på anmälan nedan):  Avgiften dras sedan av om du tecknar dig för paket innevarande  termin och räknas som din första lektion i det paket du tecknar. (obs vi tar ej kort och avgiften betalas innan prova på  i första hand via bankgiro Tangoverkstans bankgiro 5403-955, medtag kvitto eller visa i din smartphone.

Det går bra att du designar ditt eget paket 
 
Prova på Feldenkrais 1 timme kl 19-20

  27/11, 4/12, 11/12
 
Anmälan Prova på Feldenkrais 1 timme
 
 


Info Charlotte Rivero, 073-770 25 15, tangoverkstan@yahoo.com

Tangoverkstan- Roller i rörelse®


Tangoverkstan leds av Charlotte Rivero som jobbar professionellt med tangoundervisning och regelbundet har uppdrag vid universitet och högskolor t ex Teaterhögskolan. Charlotte undervisar även i  medvetenhet genom rörelse och kroppsmedvetenhet via Feldenkraismetoden. 

 
  VARMT VÄLKOMMEN!

 

 Anmälan är bindande. Ingen återbetalning av avgift görs vid förhinder. Vid sjukdom före kursstart med läkarintyg får du ha medlen innestående till en annan motsvarande kurs men ingen återbetalning sker oavsett om du kan ta igen eller ej.  Missade lektioner pga förhinder eller tillfällig sjukfrånvaro kan i mån av plats tas igen (under terminen)  förutsatt att du anmält frånvaron och det finns en passande lektion. Det går inte att spara lektioner till senare terminer. Försök att ha så lite planerad frånvaro som möjligt så att du inte kommer efter för mycket. Alla paket/klippkort är personliga och kan ej delas. 

 
 

 

 

Öva Feldenkrais i Stockholm
Öva Feldenkrais i Stockholm.
Light as a feather.
Rör dig lätt och med flyt.
Feldenkrais.
Rör dig fritt och bekvämt.
Feldenkrais med skelett.